1. Pormentesítő műgyanta bevonat

Az ezzel a technológiával készített burkolatok elsődleges célja nem az esztétika, hanem a felület pormentesítése, könnyen takaríthatóvá tétele. A felület csiszolása, pormentesítése után az impregnálás során a műgyanta egy vékony bevonatot képez. Enyhe és közepes mechanikai terhelésű padlófelületekre ajánlott. Rendkívül költséghatékony megoldás.

2. Csúszásmentes homokszórt technológia

Ipari padló, amely azokon a területeken hasznosítható kiválóan, ahol balesetvédelmi okokból fontos a csúszásmentes padozat kialakítása. Nagy teherbírású felület, mely többféle színben, érdességben és vastagságban kivitelezhető. Felhasználási területe rendkívül széleskörű, egyaránt alkalmazható beton, kerámia lap, aszfalt stb. illetve régi műgyanta burkolatra.

Munkafázisok:

· felület csiszolása, portalanítása

· gödrös, egyenetlen részek műgyanta-habarccsal történő kitöltése

· karcréteg kialakítása 0,5-1,2-es kvarchomokkal történő megszórása

· színes, érdes fedőréteg kialakítása

Megjegyzés: Az olajos, zsíros, erősen szennyezett területeken szükséges a felület gépi marása, valamint egy olaj- és vízzáró alapozóval történő impregnálása.

3. Tükörpadló

Ipari padló, magas esztétikai követelményeknek megfelelően. Többféle színben kivitelezhető, chips-szes, lakkal lezárt, sima tükörfelület (igény szerint korrunddal való érdesítéssel). Felhasználási területe rendkívül széleskörű. Ajánlott területek: ipari csarnokok, bemutatótermek, galériák, osztálytermek, üzlethelyiségek, áruházak, közintézmények, szállodák, éttermek, igényes magánlakások.

Munkafázisok:

· felület csiszolása, portalanítása

· impregnálás vagy karcréteg kialakítása (a befogadó aljzattól függően)

· színes, chips-es felület készítése

· lakkréteg kialakítása (igény szerint korrunddal való érdesítéssel)

Megjegyzés: Az olajos, zsíros, erősen szennyezett területeken szükséges a felület gépi marása, valamint egy olaj- és vízzáró alapozóval történő impregnálása.

4. Antisztatikus műgyanta burkolat

Alkalmazása olyan helyiségekben szükséges, ahol a tevékenység jelentős elektrosztatikus feltöltődéssel jár (pl. festékműhelyekben, számítógéptermekben, festékgyárakban, egészségügyben stb.).

Munkafázisok:

· aljzat gépi csiszolása, portalanítása

· felület impregnálása

· impregnált felület grafitos műgyantával történő lekenése, majd rézszalag felragasztása

· antisztatikus fedőréteg készítése igény szerinti színben

5. Vegyszerálló műgyanta burkolat

Mechanikailag jól terhelhető és vegyi anyagoknak ellenálló felület. Felhasználása elsősorban a gyógyszer- és vegyipari területen, valamint forgácsoló üzemekben (emulzió szétfolyásának megelőzése érdekében) szükséges. Az így elkészült járófelület nagy előnye, hogy a veszélyes anyagok tárolására kiválóan alkalmas és a környezetvédelmi szempontoknak is megfelel.

A fent említett pontokban megadott burkolatokhoz padozattal azonos színű illetve mintázatú íves vagy egyenes holker készítése ajánlott. (élelmiszeriparban ÁNTSZ előírás)

01 ajanlatkeres