Cégtörténet

Cégünk 1999.12.01-jén alakult, kis családi vállalkozásként. A Bt. megalapításának koncepciója az volt, hogy a Németországban szerzett 10 éves tapasztalatot a magyar építőiparban is kamatoztassuk. Mivel a műgyanta-padlóburkolás akkoriban még egy nagyon új, ám keresett technológiának számított Magyarországon, meglehetősen könnyen sikerült megtalálni a potenciális vevőinket.

Stabil versenyhelyzetünket az adja, hogy a műgyanta padlóburkolat készítése során szagtalan, nagy kopásállóságú, sav-, lúg- és vegyszerálló, kétkomponensű, európai szabványnak megfelelő epoxi műgyantát használunk, továbbá gyorsan és a megrendelő időbeosztásához nagymértékben igazodva tudjuk a munkálatokat elvégezni. Ez utóbbi két tényező rendkívül fontos azon megrendelők esetében, akik csak viszonylag kis időre tudják leállítani a termelést az üzemükben. A kiváló minőség és az elvégzett munkára vállalt garancia csak tovább növeli cégünk jó hírét és verhetetlen pozícióját.

A POLIMOZAIK BT. kitűzött célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben törekedjen ügyfelei elégedettségére, hiszen hosszú távú bizalmat csakis a megbízható és pontos munka szolgáltathat. Nagymértékű precizitásunknak és rugalmasságunknak köszönhetően kiváló referenciákkal rendelkezünk a műgyanta iparban, ami által számos visszatérő ügyfelünk vanaz ország egész területén. Örömmel tapasztaljuk, hogy megrendelőink több esetben is jó szívvel ajánlanak minket.

Miért érdemes minket választani?

- több éves tapasztalattal rendelkezünk

- a megrendelő igényeihez nagymértékben igazodunk

- gyors kivitelezés, akár 1 nap alatt is

- az ország egész területén dolgozunk

Ajánlatkérés

Bejelentkezés

Hogyan talált ránk?

Nyomtatott sajtó - 3.1%
Elektronikus sajtó - 12.9%
Keresőprogramban - 71%
Ajánlás útján - 5.1%
Egyéb - 7.8%

Összes szavazat: 255
A szavazás lezárult on: 2020 máj. 04 - 00:00
Free business joomla templates